h i r d e t é s

Ugrás a menühöz Ugrás a tartalomhoz
2015. október 7., szerda - Amália

Bemutatkozás

2008. június 4.  08:00
Kiss József Zsolt asztrológus, pszichodráma asszisztens, szerkesztő vagyok, Budapesten élek. Jelenleg Budapesten és Nyíregyházán tanítok asztrológiát, valamint asztrológiai műhelymunkákat és elemzési gyakorlatokat vezetek.
h i r d e t é s
Jelenleg Budapesten és Nyíregyházán tanítok asztrológiát valamint asztrológiai műhelymunkákat és elemzési gyakorlatokat vezetek.

Pszichodrámát Budapesten vezetek ko-terapeutaként. A fővárosban és jónéhány vidéki városban, valamint a határon túli magyar területeken rendszeresen előadok önismeret, spiritualitás és asztrológia témájában.

Rendszeresen tanítok a Szintézis Szabadegyetemen. Nyáron önismereti és asztrológiai táborokat szervezek és vezetek, szakemberek, közismert művészek bevonásával, illetve saját programokkal.

Rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, szupervíziókon önismereti sajátélménnyel, a pszichodráma és az asztrológia terén egyaránt. Jógázom, jógapszichológiát, buddhista filozófiát és meditációt tanulok.

Elérhetőségeim: 20/94-94-007, kisjzsolt@freemail.hu
h i r d e t é s

Hozzászólások

2 hozzászólás

Elekné Margó  2008. szeptember 24.  19:46

Nagyon örülök,hogy meg ismertelek a szoboszlai előadáson. Azt hiszem debrecenben is kellene fogok rajta dolgozni. Békesség Margó

gkriszta  2008. december 2.  10:16

Kedves József (Zsolt) ! A Javasünnepen hallottam előadásodat, már nem először egyébként.Nagyon elgondolkodtató, gondolatébresztő volt, köszönet érte! A záró gondolat egy - ha jól emékszem spanyol pszichológus által megfogalmazott - tanmese volt, ami Édesapámnak nagyon tetszett. Meg tudnád írni, hogy hol találhatja meg? Köszönettel: Grenitzer kriszta

Megjelenített név * :

h i r d e t é s
h i r d e t é s

A Kultúrpart programajánlója

Illeszd be a saját oldaladra! Katt ide!

Másold ki a fenti kódot, illeszd be az oldalad forrásába, így az olvasóid mindig értesülhetnek a Kultúrpart programajánlatairól.