h i r d e t é s

Ugrás a menühöz Ugrás a tartalomhoz
2015. október 7., szerda - Amália

A világ legnagyobb női nemi szerve - fotó

2009. június 16.  11:19
Boldog Finnország! Van egy művésznőjük, aki mindent megtesz, hogy a világ férfiközpontúsága ellen tiltakozzon. Az eszközökben sem válogat.
h i r d e t é s
Mimosa Pale hetente háromszor felpattan a saját maga által kifejlesztett járműre, és bejárja vele Helsinkit. Az ügy érdekessége nem más, mint hogy Pale kisasszonynak erősen elege van abból, hogy a világot a férfiak uralják, és a tiltakozás eszközéül alkotta meg ezt a remek közlekedési eszközt: egy óriási, gumiból készült vagináról van szó. Amibe ráadásul bárki beülhet, hogy átérezze, milyen a kortárs gondolkodók világa.

Mimosa Pale és az új évezredet felforgató találmánya a turisták egyik kedvenc látványossága. Hogy a finn turisztikai hivatal mit szól a furcsa országimidzshez, mi nem tudjuk, a kortárs művészeteknek is barátai vagyunk, de van egy félelmünk, hogy a bátor hölgy lényegében nem tett mást, mint hogy bizonyította a művész és a műalkotás egyfajta egységét.


Tragédia! Másnaposan lelőtték a gyerekekkel teli léghajót - ITT!
h i r d e t é s
Szólj hozzá!

Megjelenített név * :

h i r d e t é s
h i r d e t é s

A Kultúrpart programajánlója

Illeszd be a saját oldaladra! Katt ide!

Másold ki a fenti kódot, illeszd be az oldalad forrásába, így az olvasóid mindig értesülhetnek a Kultúrpart programajánlatairól.