Garas Dezső utolsó interjúját csütörtökön vetítik

2012. január 3. kedd, 12:43

Garas Dezső élete utolsó interjúját a köztévé DTK Show című műsorának adta színművész menyével, Balla Eszterrel együtt - a műsor holnapután kerül adásba.

A Nemzeti Színházban legutóbb az Úri muri, valamint a Jó estét nyár, jó estét szerelem című darabban játszott - Törőcsik Marival -, ez utóbbi előadáson néhány nappal karácsony előtt lépett utoljára színpadra.

Egy nyilatkozata szerint a nagy színészek közül Darvas Ivánnal értették meg egymást legjobban - filmes pályafutása az 1954- es Liliomfiban Schnaps szerepével kezdődött -, de egész színházi pályáján Törőcsik Mari barátságát nevezte a legfontosabbnak. Állítása szerint filmen a legjobban Kern Andrással szeretett együtt dolgozni.

 

Kapcsolódó anyag:

Minden kornak megvan a maga nagy színésze, de még egy olyan nem lesz, mint amilyen Garas Dezső volt - mondta Törőcsik Mari az InfoRádiónak, 77 évesen elhunyt kollégájáról, barátjáról.  "Örömteli, ...»

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a Színház.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.