Tűz ütött ki az Operettszínházban

2012. március 17. szombat, 19:56

Tűz ütött ki a Budapesti Operettszínházban előadás közben szombat délután, a nézőtér és a színpad közötti függöny kapott lángra. A tüzet sikerült gyorsan megfékezni.

3

Az MTI értesülését a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője megerősítette, és elmondta: az eddigi információk szerint a tűzben, illetve a kialakult füstben nem sérült meg senki a VI. kerületi Nagymező utcai épületben.

2

A színház dolgozói még a tűzoltók kiérkezése előtt a falicsapról eloltották a lángokat, és a nézőteret is kiürítették. A szóvivő közölte, a színház átvizsgálása még tart. A színház honlapja szerint a Miss Saigon előadása 15 órakor kezdődött.

operett2

Tűzoltóautók és nézők állnak a Nagymező utcában, a Budapesti Operettszínház előtt, ahol tűz ütött ki előadás közben. A nézőtér és a színpad közötti függöny gyulladt meg, a lángokat a színház dolgozói még a tűzoltók kiérkezése előtt eloltották.

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a Színház.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.