A Weöres Sándor Színház társulatának nyílt levele

2013. november 20. szerda, 16:02

A Weöres Sándor Színház színészeinek nyílt levelét publikáljuk, melyben Jeles András rendező, Jordán Tamás igazgató és Béres Attila rendező levélváltására reagálnak.

Az előzményekről:

 

November 18-án nyílt levélben fordult a szombathelyi társulathoz Jeles András film- és színházrendező, melyben kijelentette, soha többet nem rendez Szombathelyen, legalábbis addig, amíg az alapító Jordán Tamás az igazgató, és ennek okait is részletezte.

Erre adott rövid választ Jordán Tamás, majd Béres Attila rendező is reagált, aki etikátlannak nevezte Jeles András megnyilvánulását.

 

Most a társulat tömör válaszát tesszük közzé.

 

wszsz

 

Közlemény:

 

A Weöres Sándor Színház színészei visszautasítanak minden olyan szándékot, amely eszközként használná a társulatot bárkik között folyó anyagi vagy egyéb természetű vitákban. Ezzel az ügyet a társulat a maga részéről a nyilvánosság előtt lezártnak tekinti. 


Alberti Zsófi, Bajomi Nagy György
Balogh János, Bálint Éva
Budai Dávid, Czukor Balázs
Csonka Szilvia, Endrődy Krisztián
Fekete Linda, Horváth Ákos
Kálmánchelyi Zoltán, Kelemen Zoltán
Kiss Mari, Kovács Gergely
Lévai Tímea, Mertz Tibor
Nagy Cili, Németh Judit
Orosz Róbert, Poppre Ádám
Sodró Eliza, Szabó Róbert Endre
Szabó Tibor, Szerémi Zoltán
Trokán Péter, Varga Dóra
Vass Szilárd, Vlahovics Edit

 

 

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a Színház.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.