Jön az első Musical Fesztivál!

2014. október 27. hétfő, 15:39

November 8-án Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában rendezik meg a Musical Fesztivált. A Danubius Music egy nagyszabású eseménysorozattal tiszteleg a zenés műfaj előtt.

Az ország első Musical Fesztiválját szervezik meg. A minőségi szórakozást ígérő fesztivál keretein belül hallhatóak lesznek a musical irodalom legszebb és legismertebb dalai, többek között az Anna Kareninából, Az Operaház fantomjából, a Grease-ből, a Jézus Krisztus Szupersztárból énekelnek részleteket a fellépő színészek.

 

TV2 640x360

 

A musical dalok népszerűsége behálózta a világot és amióta e műfajt „jegyzik", egyre többen csatlakoznak a rajongói táborokhoz. A zenés darabok London és New York vonzerejében is nagy szerepet játszanak. A West End és a Broadway siker produkciói közül pedig egyre több musical kerül színpadra Magyarországon is, méghozzá a nyugati előadásokat is túlszárnyaló látványvilággal.

 

Fellépők: Koós Réka, Vermes Tímea, Gyulai Júlia, Miller Zoltán, Mahó Andrea, Sasvári Sándor, Csengeri Attila és Nagy Sándor

 

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a Színház.hu nézeteit tükrözik. Mi a hírt / eseményt közöljük le, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.