WEBLAP.BLOG.HU. Honlap SEO oldal

terasz és télikert | infra sötétsugárzó | pr-cikk elhelyezés | backlink építés

WEB.BLOG.HU - Honlap-SEO optimalizálás és PR-cikk elhelyezéss. Terasz - Télikert - Infrafűtés

Érdemes-e blogot, weboldalt optimalizálni Google kereséshez?

Webáruházak és szolgáltató cégek honlapjának keresőoptimalizálása (SEO)

webolal-keresooptimalizalas-seo.jpgTisztázzuk: a tartalmi alapú keresőoptimalizálás a webáruházak esetében a legjobb eszköz a látogatószám növelésére. Vásárlók szerzésre persze más módon (Google Ads, linképítés, közösségi marketing) is lehetséges, de az organikus forgalom növelése a leghatékonyabb. Legkevesebb pénzbefektetéssel a legtöbb kattintás így érhető el. A minőségi és keresőszempontoknak megfelelő tartalom előállítása azonban szakembert kíván.

Viszont nagy kérdés már a webshop indulása előtt, hogy SEO szempontból a brand (márkanév) alapú vagy pedig a kulcsszavas domain-név a nyerő. Mindkét megoldás mellett vannak pro és kontra érvek, konkrétan egyik sem betonbiztos, és egyik megoldást sem lehet leírni. Nyilvánvaló azonban, hogy ha télikert építés vagy laptop memória kulcsszóval akarunk a találati rangsor élére kerülni, akkor ennek mind az elérési címben, mind a Title tagben benne kell lennie. Tovább: Weboldal optimalizálás Google kereséshez

Megéri a honlap tulajdonosnak a keresőoptimalizálás mellett dönteni?

weboldal kereső optimalizálásWeboldal tulajdonosok ezt gyakran kérdezik. De mi is a honlap-SEO: Linkmarketing? Tartalom optimalizálás? Hogyan értelmezzük például egy infratermékeket forgalmazó webáruház optimalizálására adott megbízés esetén?

A keresőmotorok (jelesül a Google algoritmus szerint működő keresőrobotok) fontos szerepetet töltenek be hétköznapjainkban. Mégis sokan alábecsülik a keresőprogramok felől érkező látogatókban rejlő lehetőségeket. A visszatérő látogatókra és a fizetett hirdetésekre is lehet jó marketinget építeni, azonban hatalmas közönséget vágsz el magadtól, ha nem figyelsz az organikus keresőtalálatokra... tovább >> Weboldal SEO - Google linkmarketing és cikkmarketing eljárások.

Sötétsugárzó infrapanelek egészségügyi hatása. Infravörös sugárzás

infra sötétsugárzóOptimalizáció alatt álló weblap ismertetőjéból fontos információkat kaphatunk. Azt is, hogy takarékosak és szervezetünkre jótékonyan hatnak. Az infra sötétsugárzók az egészségre jótékony hatással vannak, az emberi egészség megőrzésének a szempontjából is fontos tényezőkkel segítik mindennapjainkat. Orvosi tény, hogy az infra hősugárzóknak nincs semmiféle mellékhatása, feltéve, ha betartják a felhasználók a biztionsági utasításokat. A sötétsugárzó nem füstöl, nem bocsát ki szén-dioxidot, nem keringeti a levegőt, tehát nem keringeti a port sem, és az azzal szálló baktériumokat sem. Amellett, hogy a légterünk friss marad, nincs zajszennyezés sem, mivel az infratermékek teljesen hangtalanul üzemelő készülékek. Nincsenek motgó alkatrészeik, ritkán szorulnak szervizelésre. Optimális megoldás teraszfűtésre is

Terasz beépítés - télikertek. Infrapanel fűtés

google optimalizálás

Honlap SEO és PR cikk link

WEB SEO. Blog.hu és más honlapok Google-szempontú optimalizálása, valamint PR-cikk és link elhelyezés keretében írt posztok támogatása. Keresőmarketing és SEO tanácsadás.

Kiemelt témák:

  • Terasz építés Budapest
  • Mobil télikert berendezése
  • Infrafűtés előnyei családi házban
  • linképítés, weblap optimalizálás

SEO szakemberek és a kereső

A Google keresőjében az első helyre kerülni nehéz, de nem lehetetlen. A honlapoptimalizálás és a linképítés sikeressége és a találati listában elfoglalt hely az alábbi kritériumok függvénye:

  • a kívánt kulcsszó nehézsége
  • a konkurencia mértéke és minősége
  • a SEO szakember felkészültsége
  • a PR-cikkíró szakszerűsége
  • a linképítés minősége.

Google algoritmusok működése

2023-as honlap optimalizálási trendeket vizsgálva az eredmények a várakozásoknak megfelelően alakultak. A Google a mobil platformokat helyezi előtérbe, a mobil eszközökre optimalizált weboldalak plusz pontokat kapnak, ugyanakkor a mobil és az asztal keresési eredmények nem egyeznek, ezért a megszokott módszereket és optimalizálási stratégiákat nem szabad hanyagolni.

Mobilos sebesség és gyorsaság

Az AMP, vagyis mobil használhatóság jegyében a Google 2018. augusztus elsején végrehajtott egy algoritmusfrissítést, mely elméletileg azon weboldalak számára jelentett előnyt, melyek használhatóság, gyorsaság szempontjából voltak tökéletesen optimalizálva. Ugyanakkor a szakemberek egy része úgy látja, hogy a tartalmi kidolgozottságot is hangsúlyosabban ellenőrzik a keresőrobotok, tehát a weboldalak optimalizálásánál ezt továbbra sem hanyagolhatjuk.

https protokoll - SSL titkosítás

Már a múlt években is halhattunk arról, hogy a https protokollal rendelkező honlapok kedvezőbb elbírálás alá esnek a Google keresőjében, az eredmények között azonban ez sokáig nem jelent meg, ennek több oka is van. Egyrészt a keresőóriás biztosított átfutási időt az oldalak készítői számára, hogy elvégezzék a szükséges módosításokat, a http címekről átváltsanak https-re. Emellett a már SSL titkosítással rendelkező oldalak esetében megfigyelhető, hogy az átirányítások ellenére is, nehezen vagy lassan értékelte a régi, http oldalra mutató linkeket a rendszer. Mostanra elmondható, hogy a találati lista zömét a https protokollra optimalizált honlapok teszik ki.

Mit és hogyan optimalizáljunk ezután?

A változások ellenére is egyértelmű, hogy a hasznos és jól elkészített tartalommal optimalizált honlapok továbbra is előkelő helyet foglalnak el a Google keresőjében. Ezért a weblapos és SEO szakemberek mellett a PR-cikk írókra is egyre nagyobb igény mutatkozik a keresőmarketing a budapesti ügynökségeknél. Legújabb megkeresés: weboldal optimalizálás használt laptop kulcsszóra.

 

 

Terasztélikert weboldal keresőszempontú elemzése

télikert honlap seo

Ingyenes SEO programok alkalmazása

Weboldal-SEO szoftwerek, jelesül honlap elemző program nélkül a honlapoptimalizálás és linképítés elképzelhetetlrn. A munka elkezdése előtt az első SEO teendő a honlapelemzés, a weboldal részletes és alapos vizsgálata, ezt tesszük a telikertepites.net és terasztelikert.hu esetében is. Az ingyenes elemző rendszerek és programok egészen jó közelítő adatokat szolgáltatnak ahhoz, hogy eldönthessük, hogy milyen munkára van szükség az elektronikus marketing és honlapfejlesztés során.

MOZ DA rank, Semrush és Majestic

Az első lépés a weboldal MOZ-rankjának megállapítása. Ezt egyfelől megtehetjük a Google Chrome böngészőbe telepített MOZ modul segítségével, másrészt a moz.com weboldalon a link explorer-be beírva. Itt regisztráció után havi 10 alkalommal ingyen ellenőrizhetünk honlapokat.

A télikertépítő weboldal esetében a MOZ DA érték 22, ami meglehetősen gyengének számított régebben, a rendszer átalakítását követően már az ilyen értékek is elég jónak számítanak.

A MOZ némi információval szolgál a linkpofillal kapcsolatban is, azonban a legfontosabb a mérőszám.

Google-keresési részesedés

A weboldal tulajdonosát leginkább az érdekelheti, hogy milyen mértékben részesedik egy adott kulcsszóra irányuló keresések forgalmából. Ebben segít a semrush.com oldal, melyen regisztráció után naponta több oldalt is ellenőrizhetünk.

A terasztelikert weboldal esetében azt látjuk, hogy az elmúlt hónapokban egyértelműen felívelőben van a keresési részesedési arány. Ez leginkább arra jó, hogy a SEO szakember lássa, hogy eredményesen végzi-e a munkáját, jó irányba halad-e a projekt.

Az oldal azért nagyon hasznos, mert megmutatja, hogy mely teraszbeépítős weboldalakkal versenyzünk a keresési potenciálért, és ebből kiderül az is, hogy az egyes Google algoritmusváltozások milyen mértékben hatnak a konkurens honlapokra.

Minden Majestic-használat segítségével arról kaphatunk információt, hogy mennyire értékes a linkprofilunk, mely linkek hatnak pozitívan és melyek lehetnek veszélyesek az oldalra. Sajnos a legfontosabb információk csak a fizetős verzióban elérhetőek.

Organikus találati kattintások a semrush.com szerint:

Vizsgált két üvegházas weblapunk részesedése ezekre a kulcsszavakra nézve a legmagasabb:

SEO szoftverek használata weboldal elemzéshez

A SEO szoftverek mindegyike fizetős. Az ingyenes funkciókkal is rendelkezők közül a Screaming Frog, Traffic Travis és SEO SpyGlass említésre méltó. Ezek mindegyike a fizetés után válik teljesértékű optimalizáló eszközzé.

A SEO SpyGlass segítségével elég részletes képet kaphatunk a weboldal linkprofiljáról, külön megjelöli a veszélyes, toxikus linkeket.

Terasztélikert szakmai weboldal SEO elemzése és linképítés. A télikertépítéssel foglalkozó weboldal optimalizálásának első lépése a honlapelemzés ingyenes szoftverekkel és seo oldalak segítségével. Néhány téma, melyet tovább lehet olvasni: linképítés ára, google első hely, keresés beállítása, keresőoptimalizálás szakszerűen, weboldal elemzés ára, télikert építés, teraszbeépítés.

© bdk